6.66 - Majirel - Carmilane - Loreal Professionel - 50 ml
  • 6.66 - Majirel - Carmilane - Loreal Professionel - 50 ml

6.66 - majirel - carmilane loreal professionel - 50 ml
Ref.: 9470

54,00 lei
Cu TVA

l`oreal professionnel majirel – vopsea permanenta.

Cantitate
Disponibil

 

Aveti intrebari? +40753889118 - Mobil / WhatsApp / Viber

  Transport gratuit de la 300 de lei!( pana la 9.99kg )

La comenzi sub 300 de lei transportul este 20 de lei ( pana la 9.99kg )

 

Politica de rambursari si returnari

instructiuni de folosire vopsea majirel

vopseaua profesionala nu contine oxidant/emulsie, acesta se achizitioneaza separat.

l`oreal professionnel majirel – vopsea permanenta culoare absoluta cu acoperire pana la 100% a parului alb in culori bogate, intense si profunde. uniformitate, tinuta si pana la 100% acoperire a parului alb. posibilitatea unor creatii nelimitate si infinitatea unor rezultate personalizate.

ingrijire absoluta: stralucire intensa si de durata. majirel trateaza in totalitate fibra capilara, datorita activilor sai de ingrijire: ionene g si incell. incredere absoluta: garantia unei culori de lunga durata cu rezultate de incredere datorita culorilor vibrante care rezista dupa fiecare spalare.

sfaturi profesionale:

1. prepararea: crema majirel se utilizeaza in amestec: 1 tub 50ml cu 75ml oxidant crema l`oreal professionnel 20 volume (6%) pentru a obtine o deschidere de 2 tonuri. pentru o deschidere de 3 tonuri , utilizati oxidantul crema l`oreal professionnel 30 volume (9%). purtati manusi de unica folosinta utilizati exclusiv oxidantii recomandati, 30 volume (9%) maxim. nu utilizati impreuna cu oxidant cu o concentratie mai mare de 30volume (9%). respectati proportiile indicate nu utilizati instrumente metalice (pieptene, bol, clips-uri ...) amestecati poate fi realizat intr-un shaker sau bol amestecati pana obtineti o crema onctuoasa in cazul utilizarii unui shaker, deschideti-l imediat dupa realizarea amestecului pentru a evita revarsarea produsului.

2. aplicare si clatire aplicati cu ajutorul unei pensule pe parul uscat, nespalat in prealabil. realizati aplicarea, incepand cu radacina firului de par. timp de actiune total: 35 minute inainte de a aplica pe lungimi si varfuri, adaugati 5-10ml de apa in amestecul ramas. in cazul in care culoarea pe lungimi si varfuri este usor estompata: aplicati culoarea doar pe lungimi si pe varfuri cu 5min. inainte de expirarea timpului de actiune. in cazul in care culoarea este estompata mediu: aplicati culoarea mai intai pe radacina, lasand-o sa actioneze 20min si apoi aplicati-o pe lungimi si varfuri, lasand-o sa actioneze 15min. in cazul in care culoarea este foarte estompata (pierderea cu un ton a reflexului), aplicati pe lungimi si pe varfuri imediat. dupa terminarea timpului de actiune, emulsionati cu blandete. clatiti bine parul, pana ce apa devine curata utilizati un sampon specific parului colorat utilizati manusi de unica folosinta nu utilizati instrumente metalice aplicati produsul cu generozitate, pentru a asigura o acoperire excelenta a parului alb. pe parcursul procesului de colorare, culoarea amestecului se va modifica, fara a avea repercusiuni in atingerea rezultatului dorit.

specificatii tehnice:

a) prima colorare ( sau radacini mult crescute) tehnica "parului nevopsit niciodata" aplicarea se incepe pe lungimi si varfuri lasati produsul sa actioneze timp de 15min. aplicati apoi pe radacini, lasand produsul sa actioneze 35min. sau efectuati o mordansare cu oxidant 20volume (6%) urmata de o aplicare pe radacini, lungimi si varfuri. timp de actiune 35min.

b) culoare estompata pe lungimi si varfuri ( sau fir de par sticlos, care nu retine culoarea): tehnica "improspatarii culorii" pentru o diferenta intre 2 si 3 tonuri intre nuanta de pe lungimi/varfuri si nuanta dorita: realizati o reimprospatare a culorii. aplicati nuanta dorita pe radacini. adaugati 3-6cm dintr-o nuanta calda majirel, avand aceeasi inaltime de ton sau un ton mai inchis si o cantitate mica de apa calduta in amestecul ramas. aplicati pe lungimi si pe varfuri. masati parul. timp de actiune 35min. pentru o diferenta mai mare de 3 tonuri se recomanda realizarea unei o precolorari ( decolorari/pigmentari).

c) lungimi si varfuri prea inchise sau prea incarcate: tehnica gomajului: pentru a curata o nuanta sau un reflex incompatibil: pentru o diferenta de 1 ton intre nuanta de pe lungimi si varfuri si nuanta dorita: a se realiza un gomaj cu efassor si apa. pentru a curata o nuanta mai inchisa si pentru a putea realiza o nuanta mai deschisa: o diferenta mai mare de un ton intre nuanta de pe lungimi si varfuri si nuanta dorita: curatati culoarea cu efassor in combinatie cu oxidant crema 20volume (6%) sau 30volume (9%). 3. acoperire majirel acopera perfect parul alb. sub 50% fire de par alb: aplicati culoarea dorita intre 50% - 100% par alb: amestecati jumatate-jumatate culoarea dorita impreuna cu o baza, baza aurie (.3) sau o baza auriu natural (.03) avand aceeasi inaltime de ton, impreuna cu oxidantul crema l`oreal professionnel 20volume (6%). amestecati nuantele reci (.1, .2, .7) cu o baza exemplu: 1/2 tub majirel 7.1 +1/2tub majirel 7 amestecati nuantele calde (.3 , .4, .5, .6 ) cu o baza aurie sau o baza auriu natural in functie de intensitatea reflexului ales. exemplu: 1/2 tub majirel 7.43 + 1/2 tub majirel 7.3 exemplu: 1/2 tub majirel 7.43 + 1/2 tub majirel 7.03


9470

Referinte specifice

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password