Bine ati venit pe site-ul VopseaPermanenta.ro.


SalonShop.ro furnizeaza produse, servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii.

Daca acceptati sa utilizati site-ul VopseaPermanenta.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.
Cumpararea si utilizarea produselor profesionale se face pe propria raspundere. Cumparatorii sunt rugati sa citeasca instructiunile de utilizare a produselor achizitionate inainte de a le folosi.
Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.

Confidentialitatea datelor:

VopseaPermanenta.ro respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Salonshop.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la
biroul VopseaPermanenta.ro la adresa: 440031  Satu Mare, Bulevardul Vasile Lucaciu nr.28

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 

Cu intregistrarea dvs. pe siteul nostru acceptati sa primiti mesaje text despre reducerile site-ului.
( De exemplu: 24 februarie, 8 martie, 1 Aprilie, Black Friday, Craciun )

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul VopseaPermanenta.ro, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris de la VopseaPermanenta.ro

Contul dumneavoastra
Daca folosti site-ul VopseaPermanenta.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul VopseaPermanenta.ro.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Va rugam cititi sectiunea Livrarea Produselor, pentru detalii privind costurile de transport. 
 
Afisarea produselor in cadrul magazinului online VopseaPermanenta.ro reprezinta oferta noastra valabila a fi contractata. Acceptarea ofertei se produce in momentul in care clientul isi manifesteaza telefonic vointa de a achizitiona un anumit produs. 
 
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii : 
 
a. In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de VopseaPermanenta.ro. Momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 
 
b. In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) dupa momentul livrarii produselor atunci acesta este obligat la plata integrala a costului livrarii, acesta incluzand costul transportului dus-intors, taxele de curierat si taxele de depozit in cazul in care clientul refuza sa raspunda la adresa indicata ca adresa de livrare. 
 
In momentul confirmarii comenzii este momentul cel in care clientul primeste telefonul de la operatorul nostru in care i se confirma termenul in care va fi efectuata livrarea.

TRANSPORT:

Modalitati de livrare si taxe de transport la VopseaPermanenta.ro

FARA CONFIRMARE TELEFONICA SalonShop.ro NU EXPEDIAZA COLETE!!!
(Dupa inregistrarea comenzii un membru al echipei VopseaPermanenta.ro va contacteaza si va comunica taxele exacte in legatura cu transport, si toate informatiile legate de livrarea coletului)

Costul transportului depinde de greutatea coletului si de suma rambursata.

Transport: NUMAI prin: Urgent Cargus / SameDay Curier  DEPINDE DE LOCATIA DVS!

La VopseaPermanenta.ro - Romania nu exista comanda minima.
Regula comenzilor fiind numai una: 
La comenzile sub 300 de lei (in valoare totala) CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL (clientul poate decide cum doreste expedierea coletului; cand este contactat pentru confirmare telefonica; operatorul va comunica toate informatiile necesare in legatura cu modalitatile disponibile de transport si taxele lor pentru locatia clientului - -.)

*La comenzile de peste 300 de lei ( in valoare totala si sub 9.99kg-e ) VopseaPermanenta.ro plateste transportul. ( Urgent Cargus sau SAMEDAY ). In cazul in care coletul este mai mare de 9.99kg-e atunci clientul va plati kilogramele suplimentare.

*La comenzile de peste 300 de lei ( in valoare totala si sub 9.99kg ) VopseaPermanenta.ro plateste transportul. (Transportul fiind un bonus pentru comenzile mai mari de 500 de lei.) ( Urgent Cargus ). In cazul in care coletul este mai mare de 9.99kg atunci clientul va plati kilogramele suplimentare. Transportul gratuit nu se aplica la comenzile de peste 300 de lei impreuna cu alte promotii in care acest lucru este clarificat, de exemplu Black Friday. De Black Friday transportul este de 20 lei pana la 9.99kg-e! Promotiile nu se pot cumula numai daca acesta este clarificat.

*In cazul comenzilor(coletelor) care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, VopseaPermanenta.ro nu plateste transportul si nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. 
*DACA CLIENTUL DORESTE SA FIE EXPEDIAT COLETUL CU O ALTA FIRMA DE CURIERAT CU CARE NU COLABORAM, ( VopseaPermanenta.ro colaboreaza NUMAI CU URGENT CARGUS /SAMEDAY) ATUNCI CLIENTUL PLATESTE TOATE TAXELE AFERENTE TRANSPORTULUI SI RAMBURSULUI.

Termen de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

RETUR: [detaliat]

Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

ARTICOLUL 14 Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii (1) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. (2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii SALONSHOP.RO de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. VopseaPermanenta.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care VopseaPermanenta.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Datele dvs.( nume/prenume /adresa/numar mobil ) sunt folosite NUMAI pentru a crea AWB-ul pentru curier.

Pe numarul de mobil cu care ati finalizat inregistrarea de la firma noastra va fi trimis un mesaj text pentru a va informa despre BLACK FRIDAY, 24 februarie, 8 martie, 1 Aprilie, Craciun. ( MAX. 5 MESAJE PE AN)

In legatura cu alte intrebari legat de GDPR contactati-ne la: +40753889118

PRODUSE EXCEPTATE DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Potrivit ART. 16- Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

Descrierea firmei

VopseaPermanenta.ro este proprietatea SALONSHOP SRL
Nr.ord.Reg.Com./An F30/604/2016     C.I.F. 36242609 
Sediul: Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, 440031 Bulevardul Vasile Lucaciu nr.28) 

CONT BANCAR SALONSHOP SRL:

BANCA TRANSILVANIA:

RO85BTRLRONCRT0404754101

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password