4 - LuoColor - Vopsea de par -  Loreal Professionel - 50 ml

4 - LuoColor - Vopsea de par - Loreal Professionel - 50 ml

Cremă colorantă LUOCOLOR cu oxidare şi efect luminos în 20 minute. Tehnologie Nutrishine, inovaţie în colorare cu oxidare Nutrigel - coloranţi foto-reflectori pentru culori proaspete, luminoase, transparente - Tehnologie Nutrishine din ulei de sâmbure de strugure

46,00 lei
cu TVA
 

Transport gratuit de la 250 de lei!

 

Aveti intrebari? 0753 889 118 - Mobil / WhatsApp / Viber

Cremă colorantă LUOCOLOR cu oxidare şi efect luminos în 20 minute. Tehnologie Nutrishine, inovaţie în colorare cu oxidare Nutrigel - coloranţi foto-reflectori pentru culori proaspete, luminoase, transparente - Tehnologie Nutrishine din ulei de sâmbure de strugure: hrănirea fibrei capilare, vitalitatea părului, strălucirea culorii Deschidere 2 1/2 - 3 tonuri în 20 minute.

PREPARARE: se utilizează un amestec de 1+1,5(50ml nutrigel+75ml revelator LUO 25 vol25%). Pentru nuanţe pastel se pot dilua până la 1+2(50ml nutrigel LUO+100ml revelator LUO) şi întotdeauna cu un relevator 25 vol(7,5%). Timp de acţiune: pentru LUOCOLOR 20 minute, pentru nuanţe pastel 5 - 20 minute, în funcţie de intensitatea dorită(se supraveghează).

PRECAUŢII DE UTILIZARE: clătiţi imediat şi abundent ochii dacă produsul intră în contact cu ei. Clătiţi bine părul după aplicarea produsului. Nu folosiţi produsul pentru decolorarea genelor, sprâncenelor sau în alt scop decât colorarea părului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

IMPORTANT: Produsul poate provoca reacţie alergică, în unele cazuri poate fi gravă. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a clientei este indispensabil să respectaţi instrucţiunile următoare: purtaţi mănuşi de protecţie de unică folosinţă în timpul preparării şi aplicării produsului şi clătirii părului. Nu utilizaţi produsul dacă: clienta dumneavoastră a avut reacţie alergică la un produs de colorare, are pielea capului sensibilă sau iritată. Efectuaţi testul de sensibilitate înaintea aplicării produsului cu 48 ore. Exclusiv pentru uz profesional.

1108

No customer reviews for the moment.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password