LK - VOPSEA DE PAR 100ML

LK - VOPSEA DE PAR 100ML

Vopsea de par profesionala de la Lisap

45,00 lei
cu TVA
 

Transport gratuit de la 250 de lei!

 

Aveti intrebari? 0753 889 118 - Mobil / WhatsApp / Viber

Nuantator Wella Color Touch - 60ml

Wella Color Touch vopsea demi-permanenta multi-dimensionala.

Color Touch ofera un par sanatos, plin de stralucire si rezultate multi-dimensionale de culoare, oferind parului reflexe diferite, in functie de lumina. Varietatea si versatilitatea Color Touch iti ofera posibilitatea sa te joci cu nuantele si sa creezi culori unice.

Domenii de utilizare:

- Pentru a obtine rezultate multi-dimensionale de culoare

- Ofera cu pana la 63% mai multa stralucire

- Pentru a adauga nuante noi, vibrante si pline de viata

- Pentru a imbogati culoarea naturala a parului

- Culori uniforme de la radacini pana la varfuri

- Pana la 50% acoperire a firelor albe

- Dureaza 20-24 spalari.

1. Prepararea amestecului: Color Touch se amesteca intotdeauna cu emulsia Color Touch de 1,9% sau 4%. Proportia amestecului este 1:2, de exemplu 30g vopsea + 60g emulsie.  Prepara amestecul intr-un bol sau in recipientul aplicator.

2. Aplicarea - Foloseste manusi corespunzatoare - Iti recomandam sa aplici amestecul cu bolul si pensula - Pentru aplicare rapida poti folosi recipientul aplicator - Aplica pe parul spalat si uscat cu prosopul, uniform, de la radacini pana la varfuri.

Recomandare: Pentru mai multa intensitate, poti aplica direct pe parul uscat.

3. Durata de actionare: - Fara aport de caldura: 20 minute sau 15minute dupa permanent/indreptare permanenta - Cu aport de caldura: 15 minute sau 10minute dupa un permanent/indreptare permanenta. - Daca este necesar, timpul de actionare poate fi prelungit cu 5 minute.

4. Vopsirea radacinilor - La radacina crescuta a parului, se aplica intai pe radacina. - Vopsirea pe lungimi si varfuri: se aplica amestecul pe lungimi si varfuri si se lasa sa actioneze 5 minute

5. Dupa Colorare - Cand timpul de actionare a expirat se emulsioneaza cu apa calduta.

6. Atentie Colorantii pentru par pot cauza reactii alergice severe. Cititi si urmati instructiunile. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu varsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu "henna neagra" va pot creste riscul de alergie. Nu va colorati parul daca: - Aveti o eruptie pe fata sau aveti scalp sensibil, iritat sau cu leziuni. - Ati avut vreodata orice reactie dupa colorarea parului. - Ati avut in trecut o reactie la un tatuaj temporar cu "henna neagra".Clatiti imediat daca produsul vine in contact cu ochii. Purtati manusi adecvate. Nu lasati la indemana copiilor.

15219

No customer reviews for the moment.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password